Căutăm dealeri în București și Ilfov

Parteneri magazinul-de-termopane.ro

Devino și tu partener

Parteneri magazinul-de-termopane.ro

Căutăm dealeri în București și Ilfov. Devino și TU partenerul nostru

Avantajele colaborării cu noi:

  • Mostre de materiale și materiale de expoziție pentru amenajarea spațiului;

  • Consultanță tehnică și soluții adaptabile fiecărei oferte in parte;

  • Prețuri preferențiale/discount-uri;

  • Promovare prin intermediul site-ului magazinul-de-termopane.ro sau campanii de e-mail marketing;

  • Transport.

Suntem la dispoziția partenerilor cu care lucrăm în tot procesul producției. Asigurăm garanția calitații produselor din tâmplărie, 5 ani garanție pentru eventualele erori de producție. Avem termene de livrare fixe. Partenerilor noștri  le asigurăm transportul produselor la sediul acestora. In cazul în care partenerul nu deține un sediu sau depozit, livrarea se va face direct la beneficiarul final.

Alătură-te și tu echipei magazinul-de-termopane.ro!


Cine suntem?

Suntem o firmă producătoare de tâmplărie PVC sau tâmplărie Aluminiu a cărei echipă are o experiență de peste 15 ani în domeniul ferestrelor și ușilor și care reușește prin calitatea produselor PVC și serviciilor prompte pe care le oferă să deservească un portofoliu impresionant de clienți. 

Ce produse oferim?

Vă stăm la dispoziție cu tâmplărie și glisante și tâmplărie din aluminiu. Producem uși PVC sau Aluminiuuși de interior, uși de exterior, uși de garaj, uși de sticla, uși oscilo-culisante sau armonice si ferestre de PVC sau Aluminiu – ferestre PVC sau aluminiu fixe, batante, oscilante, oscilo- batante, oscilo-culisante, ferestre aluminiu pentru balcoane sau fațade de sticla.

Ești constructor, dezvoltator sau comercializezi ferestre și uși PVC sau ALUMINIU? Alătură-te echipei magazinul-de-termopane.ro pentru un parteneriat profitabil și de durată.


Completează formularul de mai jos sau sună la telefon: +4 0784 078 223 , +4 0784 078 224, ne găsești și pe WhatsApp la aceleași numere, sau pe e-mail: parteneri@magazinul-de-termopane.ro